Varaus ja peruutus

HUOM! Ratsastajat eivät ole vakuutettuja tallin puolesta!
Jos et ole SRL:n tai Green Card jäsen, sinulla täytyy olla jokin muu voimassaoleva tapaturmavakuutus. Tallillamme on vakuutukset satunnaisratsastajille ja alkeiskurssilaisille SRL.n kautta.

Voit varata ratsastustunnin:

– Soittamalla numeroon 040-631 48 25
Vastaamme varmimmin puhelinpäivystyksen aikana arkisin klo 10-12, muina aikoina vastaamme mahdollisuuksien mukaan.

– Voit myös jättää soittopyynnön tai viestin sähköpostitse info(a)porvoonratsutalli.fi, tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Ratsastustunnin peruuttaminen:

– Voit peruuttaa tunnin soittamalla/ lähettämällä viestin numeroon 040-631 48 25

– Ratsastustunnin peruuttaminen tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo.12.00 mennessä. Sairaustapauksessa tunnin voi peruuttaa samana päivänä, kuitenkin viimeistään klo.12.00 mennessä. Toistuvista viime hetken peruutuksista tulee esittää sairastodistus. Ajoissa peruutettu tunti oikeuttaa rästituntiin, peruuttamaton ratsastustunti katsotaan ratsastetuksi. 10 kerran ratsastuskortti on voimassa 12 viikkoa, alkaen ensimmäisestä kortista ratsastetustakerrasta.

– Ratsastustunnit pidetään normaalisti myös koulun lomien, sekä juhlapyhien ajan. Poikkeuksena on joulu, josta tiedotetaan erikseen. Mikäli et pääse tunnillesi, muista peruuttaa se ajoissa, jotta olet oikeutettu ratsastamaan tunnin muuna ajankohtana.

– Tallilla on oikeus vaihtaa ratsastustunti teoriatunniksi korkeintaan kaksi kertaa kauden aikana (syys/kevät/kesä).

– Pakkasrajaa meillä ei ole. Ratsastamme maneesissa jossa käytännössä aina plussan puolella.