Kuvan on humoristinen.

Talent-valmennusryhmä

Porvoon Ratsutalli on hyväksytty Talent-talliksi! Talent on Suomen Ratsastajainliiton valmennusohjelma. Talent-valmennusryhmät on suunnattu tavoitteellisille ratsastajille.

Haku Porvoon Ratsutallin Talent ryhmiin käynnistyy !

Laita vapaamuotoinen hakemus info@porvoonratsutalli.fi

Laadukasta, tavoitteellista valmennusta sitoutuneille ratsastajille. Kilparatsastuksen portaat ensimmäisistä kisoista huipulle. Tukea ja opastusta hevostaitoihin sekä urheilulliset elämäntavat.

Ensimmäisellä tasolla aloitetaan yhdellä normaalilla viikkotunnilla. Seuraavilla tasoilla valmennettavat ratsastavat minimissään kaksi kertaa viikossa. Talent-valmennettavat osallistuvat halutessaan sekä tallin omiin kilpailuihin että mahdollisuuksien mukaan ulkopuolisiin seurakilpailuihin. Talent-ryhmät valmentautuvat pääasiallisesti ratsastuskoulun hevosilla. Ryhmissä voi suuntautua kouluratsastukseen ja/tai esteratsastukseen.

Talentilaisilta edellytetään halua kehittyä ja motivaatiota seurata omata kehitystään, esim. kilpailemalla tai merkkisuorituksilla, ohjelmaan kuuluu myös oheistreenit. Ahkerasta harjoittelusta pidetään treenipäiväkirja.

Ryhmien valmentajina toimivat Heidi Päivärinta ratsastusksenopettaja ja II-tason lajivalmentaja sekä Laura Pelkonen ratsastuksenohjaaja ja I-tason lajivalmentaja.

Tutustu SRL:n Talent-ohjelmaan: http://www.ratsastus.fi/talent 

Kiinnostuitko?
Kysy lisää, puh. 040-6314825, info(a)porvoonratsutalli.fi tai yhteydenottolomakkeella