Ryhmätunnit

Porvoon Ratsutallilla voit ratsastaa joko ryhmässä, pienryhmässä tai yksityistunnilla. Ratsastustunti on 60 minuuttia pitkä ja oppilas saa itse hoitaa hevosen joko ennen tai jälkeen tunnin. Apua hevosen hoitoon löytyy tarvittaessa.

Tunnit pidetään pääsääntöisesti arkisin klo 16–20, nyt uutuutena alkamassa myös arkiaamupäivä ratsastustunti sekä lauantaisin klo 9–16. Ryhmän koko on pieni, 6–8 ratsastajaa. Näin voimme pitää opetuksen laadukkaana ja yksilöllisenä. Pienryhmätunnilla (4-5 ratsastajaa) on mahdollisuus vielä yksilöllisempään opetukseen. Opetuksesta vastaa koulutettu ratsastuksenopettaja tai -ohjaaja.

Lauantaisin klo.90.30-11.00 (1,5h ratsastustunti) 
heB-heA vakioratsastustunnilla vapaa paikka kivassa porukassa. Saat rauhassa, mutta tehokkaasti työskennellä hevosesi kanssa riittävän pitkään…alkulämmittelystä lähtien. Tunnin hinta on 36€/h eli 360€ 10 kerran ratsastuskortti.

Rohkeasti mukaan !
Opettajana Laura Pelkonen.

UUSI aamupäivä vakioratsastustunti !

Kiinnostaiiko sinua aamupäivisin ratsastus ? 🐎 helppo B-A.
Ratsastustunti on  tiistaisin klo.10-11. Tämä on myös hyvä vaihtoehto vuorotyöläisille ja rästituntilaisille.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040-6314825

Meillä jatkuu toiminta läpi vuoden! Kysy vapaita paikkoja viikkotunneilla soittamalla numeroon 040-6314825, sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai yhteydenottolomakkeella.