Keitä olemme?

Porvoon Ratsutalli on pääsääntöisesti ratsastuskoulu, josta löytyy kilttejä ja hyvin koulutettuja hevosia ja poneja. Talli majoittaa myös muutamia yksityishevosia.
Talli sijaitsee Porvoon urheilukeskuksessa Uddaksessa, keskustan tuntumassa. Ympäristö on kuitenkin rauhallinen, ja meiltä löytyy myös hyvät maastot.

 

Tällä hetkellä tallille tehdään suurta remonttia, pienin askelin. Hevosten karsinoita uusitaan, remontoimme varustehuoltohuonetta ja parannamme tallin yleisilmettä. Käytössämme on jo uusittu, viihtyisä satulahuone, sekä uudistettu estekalusto. Meille valmistui syksyllä 2017 lämpöeristetty 24 x 80 metrinen maneesi, kuitupohjalla. Tämän lisäksi meiltä löytyy kolme erikokoista ulkokenttää. Suunnitelmissa on myös kenttäesteharjoitusradan rakennus.

Ratsuja löytyy laidasta laitaan kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille, sekä myös erityisryhmille. Ratsuillamme pääset treenailemaan ratsastuksen alkeita, maastoilua, esteitä, sekä kouluratsastuksen saloja, aina kilparadoille asti. Meiltä löytyy myös omat Talent-ryhmät, jotka ovat suunnattu tavoitteellisille ratsastajille.

Pyrimme olemaan tarkkoja siinä, että kaikille varmasti löytyy sopiva ratsastusryhmä, sekä mielekästä tekemistä. Tallillamme voit ratsastaa joko ryhmässä, pienryhmässä tai yksityistunnilla.

Ratsastusryhmämme koot ovat pienet, 6–7 ratsastajaa. Näin voimme pitää opetuksen laadukkaana ja yksilöllisenä. Pienryhmätunnilla on mahdollisuus vielä yksilöllisempään opetukseen. Opetuksesta vastaa koulutettu ratsastuksenopettaja tai -ohjaaja.

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu.

Tästä pääset vierailemaan tallin nettisivuille!

Pystyt seuraamaan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa

Yhteistiedot

Porvoon Ratsutalli Oy
Lapinniementie 14
06100 Porvoo
Puh. 040-631 48 25
info(a)porvoonratsutalli.fi