Yleinen

Hööki, Irlannin Cob

Kylläpä jännittää. Ajoharjoittelut kaupungilla Höökin kanssa lähestyvät. Kuinkakohan 4v Irlannin cob neiti suhtautuu kaupungin vilinään?

Viime kesänä Hööki oli ajokoulutuksessa Åfeltin luona Ikaalisissa ja valmistui sieltä hyvin arvosanoin. Åfeltin mukaan Hööki oli jopa rauhallisempi ja helpompi ajokouluttaa kuin emänsä Medina. Rauhallinenhan Hööki kyllä on, sen voin taata, tai sitten nämä olivat ne viimeiset kuuluisat sanat ja näette meidän kiitävän läpi liikennevalojen punaisia päin, Porvoon vanhansillan yli kohti omaa kotikoloa. No, eiköhän se mene hyvin ”go with the flow”, tätä mantraa jankutan itselleni.

Taitaa suurin ongelma ja jännitys olla kuskin päässä. Hevoset ovat kummallisia, tietävät jo ennen kuin itsekään tiedämme, että meitä jännittää, hermostuttaa tai olemme muuten vain epävarmoja. Voisi sanoa, että hevoset ovat peilejämme. Laitan ajokuulumisia heti kun olemme käyneet Porvoon kaupungilla kiertoajelulla ja jos ei kuulu mitään niin palaillaan asiaan myöhemmin… Parantelemme kolhiintunutta ajoylpeyttämme kotitallin nurkissa!

Kuvassa Höökin emä Medina, joka on jo tottunut kaupungin vilinään

-pia-

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *