Talent-talli

Porvoon Ratsutalli on nyt hyväksytty Talent-talliksi! ????????????

Talent on Suomen Ratsastusliiton valmennusohjelma, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta valmennusta kaikille tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneille.

Tulevan maneesin myötä Porvoon Ratsutallin harjoitteluolosuhteet paranevat merkittävästi ja
Talent-ohjelman kanssa lähdetään liikkeelle nykyisillä valmennusryhmillä ja valmentajilla (Heidi ja Laura).

Talent I-taso on perus-/seuratason taitovalmennus, tässä löytyy neljä eri taitotasoa, johon nykyiset valmennusryhmät solahtavat suoraan.
Maria Niska on lupautunut yhteyshenkilöksi auttamaan Talent I-liikkeellelähdön kanssa valmentajien tueksi.

Talent II-taso on aluetasolta kansalliselle tasolle siirtyville kilpailuvalmiuksien parantamiseen suunnattu valmennus, näitäkin ratsukoita toivon mukaan meillä kehittyy lisää jatkossa.
Tämä taso linkittyisi luontevasti mahdolliseen Urheiluakatemiaan, joka on myös selvityksen alla. Yhteyshenkilöksi tässä on lupautunut kokenut monitoiminainen & kisaäiti Lotta Hällström.

Heidi on ratsastuskoulun pääopettajana luontevasti Talent-ohjelman päävalmentaja. Ehkä näemme tulevaisuudessa hänen lisäksi muitakin porvoolaisia Helsinki International Horse Showssa! 😉
Pia (kaiken tämän mahdollistaja yksityisenä talliyrittäjänä) on tietysti innolla mukana Talent-aloituksessa myös, mutta annetaan hänen keskittyä nyt ensisijaisesti maneesin rakentamiseen, jotta se projekti saadaan maaliin.

Talent-valmennuskuvioihin voi tutustua SRL:n sivuilla.
http://www.ratsastus.fi/talent

Tiedotamme lisää Talentista sen mukaan kun etenee. Jos jokin asiaa askarruttaa Talentin osalta, niin rohkeasti vaan kysymään Marialta lisäinfoa tallilla.