Kesän ratsastusleirit

Leirit järjestetään maalaisidyllissä Askolassa n.30km Porvoosta ja n.60km Helsingistä. Yövymme säästä riippuen joko teltassa yhdessä tai viihtyisässä maalaistalossa jossa hyvät sosiaaliset tilat.

Yleis / maastoleiri 4-8.6.18 (ma-pe) TÄYNNÄ

Saat oman hoitoponin tai hoitohevosen. Ratsastamme 8-10h, hoidamme hevosia ja touhuamme paljon hevosiin liittyviä juttuja…hauskaa ja opettavaista. Hevosten uitto mahdollisuus, hevosen käsittelyä maastakäsin ja ponilla ajoa ym. mukavaa hevoseen liittyvää.

Iltaisin pelaillaan yhdessä pihapelejä ja vietetään muutenkin heppakesää. Maastoilemme tietenkin myös ja viimeisenä päivänä otammekin eväät mukaan ja teemme yhdessä pitkän vaelluksen metsään. Leirillä ei tarvitse jännittää kilpailuita, vaan teemme yhdessä heppajuttuja rennoin mielin.

Yleis / maastoleiri 10-14.6.18 (su-to)

Saat oman hoitoponin tai hoitohevosen. Ratsastamme 8-10h. Perehdymme kouluratsastuksen saloihin jokaisen oman tason mukaan ja niin että se on mukavaa. Mahdollisuuksien mukaan käymme uittamassa hevosia. Iltaisin pelaamme pihapelejä ja vietämme mukavaa heppakesää. Maastoilemme tietenkin myös ja otamme viimeisenä päivänä eväät mukaan ja lähdemme pitkälle vaellusretkelle metsään.

 

Leirit alkavat klo.9.00 aamulla ja leirin loppuu päätöspäivänä klo.17.00 (jos ajat eivät sovi otathan yhteyttä). Leirikirje lähetetään kotiin hyvissä ajoin.

Leirien hinnat 0vat 450€ ,  varausmaksu on 100€  jonka laskutamme heti kun varaus on tehty.Loppulaskun 350€ lähetämme lähempänä kesää, toivomuksesta kahdessa erässä.

Leireille voi osallistua myös omalla ponilla tai hevosella ! Kysy tarkemmin p. 040-6314825

 

Varaa paikkasi sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi
tai puhelimitse 040-6314825.