Leirikesä 2021

Leirikesä 2021

Kesällä 2021 Porvoon Ratsutallilla järjestetään päiväleirejä.

Tervetuloa kauempaakin. Porvoon Ratsutalli on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Autamme tarvittaessa majoituspaikkojen varaamisessa tallin läheisyydestä. Porvoo on merellinen ja erittäin kaunis kultturihistoriallinen pikku kaupunki ja tarjoaakin mieleen painuvia elämyksiä.

Leiri 1. 7.6-9.6.2021 Yleisleiri aloittelijoille, 330€, varausmaksu 100€.

Leiri 2. 10.6-13.6.2021 Yleisleiri koulupainotteinen, 420€, varausmaksu 100€.

Leiri 3. 14.6-17.6.2021 Esteleiri 430€, varaumaksu 100€.

Leiri 4. 18.6-20.6.2021 Yleisleiri aloittelijoille, 330€, varausmaksu 100€.

UUTUUTENA !

Leiri 5. 21.6-22.6.2021 Ponipäivät, 160€, varausmaksu 50€

Leiri 7. 23.6-24.6.2021 Ponipäivät, 160€, varausmaksu 50€

Leiri 8. 5.7-7.7.2021 Perheleiri, ensimmäinen osallistuja 330€ ja seuraavat 280€ per. henkilö

 

Yleisleiri aloittelijoille ; Leiri sopii hyvin kaiken tasoisille ratsastajille. Varsinaista kokemusta ratsastuksesta tai hevosten kanssa touhuamisesta ei tarvitse olla. Huomioimme tasosi ryhmien jaossa…joten rohkeasti vain mukaan. Ratsastamme pienryhmissä. Aloitamme leirin aamuisin klo.9.00 ja päivä loppuu klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna ratsastusryhmät sekä hoitohevoset. Ratsastamme tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivisin klo.10-12 ja iltapäivisin klo.13-15.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

Ratsastuksen lisäksi meillä on teoriaa, ponien hoitoa, leikkejä, maastoilua ja ilmojen salliessa käymme meressä uittamassa poneja ja hevosia.

 

Yleisleiri koulupainotteinen ; Leiripäivät alkavat klo.9.00 ja päivät päättyvät klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna yhdessä ratsastusryhmät sekä hoitohevoset. Ratsastamme pienryhmissä. Ratsastamme tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivisin klo.10-12 ja iltapäivisin klo.13-15.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

Ratsastuksen lisäksi meillä on teoriaa, hevosen hoitoa ja käsittelyä mm. juoksutusta liinassa, maastoilua, hevosten kanssa suunnistusta ja ilmojen salliessa käymme meressä hevosten kanssa, halukkaille merkkisuorituksia. Käymme myös itse uimassa läheisellä maauimalalla ja syömme jäätelöt.

 

Esteleiri ; Leiripäivät alkavat klo.9.00 ja päivät päättyvät klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna yhdessä ratsastusryhmät sekä hoitohevoset.

Leirillä käydään intensiivisesti läpi esteradan ratsastusta, tekniikkaa, hevosen tottelevaisuutta sekä hevosen ja ratsastajan yhteistyötä. Harjoitellaan erilaisia ja eritasoisia puomi- sekä estetehtäviä. Tunnit sisältävät myös peruskouluratsastusta, joka kehittää taitoa, tasapainoa sekä hevosen hallintaa kohti estetehtäviä. Kiinnostuneet pääsevät myös kokeilemaan pieniä maastoeste tehtäviä.

Leirin lopuksi järjestämme kilpailut, jossa opettajan kanssa yhdessä suunniteltu ja rakennettu esterata ratsastetaan ja arvioidaan. Mahdollisuus ratsastaa myöskin este merkkisuoritus ratoja.

Ratsastajan täytyy hallita hevonen kaikissa askellajeissa maastossa. Aamun tunneilla on ratsastustunti, joka valmistelee iltapäivän rataharjoitukseen.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

Leirin vetää opettajamme Ira Mäki.

Yleisleiri, Leiripäivät alkavat klo.9.00 ja päivät päättyvät klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna yhdessä ratsastusryhmät sekä hoitohevoset. Ratsastamme pienryhmissä. Ratsastustunnit tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivisin klo.10-12 ja iltapäivisin klo.13-15.

Leirillä ratsastetaan koulu-, este-, ja maastoratsastusta ja opetellaan hevosmiestaitoja ja hevosen maastakäsittelyä. Panostamme tällä leirillä erityisesti istuntaan…yhteen tärkeimmistä taidoista.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

UUTUUTENA Ponipäivät.

Ponipäivät alkavat klo.10.00 ja loppuvat klo.13.00.

Ponipäivillä harjoitellaan rauhallisesti ja yksilöllisesti ponin hoitoa ja varustamista. Tutustumme ponien elämään yhdessä. Käymme maastoilemassa ratsain ja pääsemme sään salliessa uittamaan poneja. Halutessasi pääset ajamaan pikku kärryillä, shetlanninponilla.

Syömme molempina päivinä pikku piknikin… Tämän hauskempaa tutustumista ponien elämään ei voi oikein olla.

UUTUUTENA Perheleiri.

Perheleireillä eletään tallielämää koko päivä! Päivä aloitetaan klo.9.00 ja lopetetaan klo.15.00. Autamme tarvittaessa majoituksen varaamisessa. Talli on hyvin lähellä Porvoon keskustaa.

Näillä leireillä pääsee osallistumaan hevosten hoitoon ja opitaan talliarkea ruokinnan, hevosten ja varusteiden huoltamisen myötä. Halutessasi saat hoitoponin tai hevosen. Monipuolisten ratsastustuntien ohjelmaan mahtuu tiukkaa harjoittelua ja hauskanpitoa sopivasti pienissä ryhmissä. Perheleirille voivat osallistua kaikentasoiset heppahullut ja halutessa myös ilman ratsastusta voi osallistua, silloin kysy hinta erikseen.

Puoliltapäivin syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientänaposteltavaa. Kahvia on tarjolla koko päivän ajan.

 

Leirikirjeet lähetetään noin kaksiviikkoa ennen leirin alkua sähköpostiin. Varausmaksusta tulee lasku sähköpostiisi leirivarauksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Peruutukset on tehtävä kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen peruutetusta tai peruuttamattomasta leiristä ilman lääkärintodistusta tulee loppumaksu myös maksaa.

TERVETULOA mukaan viettämään kanssamme hauska, opettavainen ja hevostäyteinen kesä !

Varaa paikkasi sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040-6314825