Leirikesä 2020

Kesällä 2020 Porvoon Ratsutallilla järjestetään päiväleirejä.

Leiri 1. 6-8.7.2020 yleisleiri aloittelijoille, 330€, varausmaksu 100€.  TÄYNNÄ.

Leiri 2. 9-12.7.2020 yleisleiri koulupainotteinen, 420€, varausmaksu 100€.  TÄYNNÄ.

Leiri 3. 13-16.7.2020 esteleiri 420€, varaumaksu 100€.  1 paikka VAPAANA.

Leiri 5. 20-22.7.20 yleisleiri aloittelijoille, 330€, varausmaksu 100€.  TÄYNNÄ.

UUTUUTENA !

Leiri 6. 23-24.7.20 Ponipäivät, 150€. TÄYNNÄ.

Leiri 7.27-28.7.20 Ponipäivät, 150€. Våra lärare talar också svenska.

 

Yleisleiri aloittelijoille ; Leiri sopii hyvin kaiken tasoisille ratsastajille. Varsinaista kokemusta ratsastuksesta tai hevosten kanssa touhuamisesta ei tarvitse olla. Huomioimme tasosi ryhmien jaossa…joten rohkeasti vain mukaan. Ratsastamme pienryhmissä. Aloitamme leirin aamuisin klo.9.00 ja päivä loppuu klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna ratsastusryhmät sekä hoitoponit ja hevoset. Ratsastustunnit ovat aamupäivisin klo.10-12 ja iltapäivisin klo.13-15.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

Ratsastuksen lisäksi meillä on teoriaa, ponien hoitoa, leikkejä, maastoilua ja ilmojen salliessa meressä ponien ja hevosten kanssa.

 

Yleisleiri koulupainotteinen ; Leiripäivät alkavat klo.9.00 ja päivät päättyvät klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna yhdessä ratsastusryhmät sekä hoitohevoset. Ratsastamme pienryhmissä. Ratsastustunnit ovat aamupäivisin klo.10-12 ja iltapäivisin klo.13-15.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

Ratsastuksen lisäksi meillä on teoriaa, hevosen hoitoa ja käsittelyä mm. juoksutusta liinassa, maastoilua, hevosten kanssa suunnistusta ja ilmojen salliessa käymme meressä hevosten kanssa, halukkaille merkkisuorituksia. Käymme myös itse uimassa läheisellä maauimalalla ja syömme jäätelöt.

 

Esteleiri ; Leiripäivät alkavat klo.9.00 ja päivät päättyvät klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna yhdessä ratsastusryhmät sekä hoitohevoset.

Leirillä käydään intensiivisesti läpi esteradan ratsastusta, tekniikkaa, hevosen tottelevaisuutta sekä hevosen ja ratsastajan yhteistyötä. Harjoitellaan erilaisia ja eritasoisia puomi- sekä estetehtäviä. Tunnit sisältävät myös peruskouluratsastusta, joka kehittää taitoa, tasapainoa sekä hevosen hallintaa kohti estetehtäviä. Kiinnostuneet pääsevät myös kokeilemaan pieniä maastoeste tehtäviä.

Leirin lopuksi järjestämme kilpailut, jossa opettajan kanssa yhdessä suunniteltu ja rakennettu esterata ratsastetaan ja arvioidaan. Mahdollisuus ratsastaa myöskin este merkkisuoritus ratoja.

Ratsastajan täytyy hallita hevonen kaikissa askellajeissa maastossa. Aamun tunneilla on ratsastustunti, joka valmistelee iltapäivän rataharjoitukseen.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa. Luvassa myös jännittävä maastoretki kesäyöhön.

Leirin vetää opettajamme Ira Mäki.

Yleisleiri, Leiripäivät alkavat klo.9.00 ja päivät päättyvät klo.15.00. Jaamme ensimmäisenä aamuna yhdessä ratsastusryhmät sekä hoitohevoset. Ratsastamme pienryhmissä. Ratsastustunnit ovat aamupäivisin klo.10-12 ja iltapäivisin klo.13-15.

Leirillä ratsastetaan koulu-, este-, ja maastoratsastusta ja opetellaan hevosmiestaitoja ja hevosen maastakäsittelyä. Panostamme tällä leirillä erityisesti istuntaan…yhteen tärkeimmistä taidoista.

Puolenpäivän aikaan syömme lounaan. Leirikioskista voi ostaa pientä naposteltavaa.

UUTUUTENA Ponipäivät.

Ponipäivät alkavat klo.10.00 ja loppuvat klo.13.00.

Ponipäivillä harjoitellaan rauhallisesti ja yksilöllisesti ponin hoitoa ja varustamista. Tutustumme ponien elämään yhdessä. Käymme maastoilemassa ratsain ja pääsemme sään salliessa uittamaan poneja. Halutessasi pääset ajamaan pikku kärryillä, shetlanninponilla. Syömme molempina päivinä pikku piknikin… Tämän hauskempaa tutustumista ponien elämään ei voi oikein olla.

 

TERVETULOA mukaan viettämään kanssamme hauska, opettavainen ja hevostäyteinen kesä !

Varaa paikkasi sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040-6314825