Kouluratsastuksen Drive in Rataharjoitukset

Tervetuloa harjoittelemaan kouluratsastusradan ratsastamista!

La 1.8.2020
mahdollisuus valmisteleviin treeneihin. Itse valittu kouluratsastusohjelma. Ratsastamme pienryhmissä. Opettajana Laura Pelkonen. Hinta 36,00€.

Su 2.8.2020
Rataharjoitukset Susanna Hyypiän kanssa. Itse valitsemasi koulurata, kesto 30min. Radan aikana palaute ja tuki.
Hinta 60€.
Molemmista päivistä maksu tallilla. Rataharjoitus sopii kaikentasoisille ratsukoille.
Ilmottautumiset ovat sitovia !

Lisäinfoa ja ilmottautuminen info@porvoonratsutalli.fi tai 0406314825. Linkki Ratsukkoon jossa voit myös ilmottautua https://porvoonratsutalli.ratsukko.com/

Susanna Hyypiä, monipuolinen ratsastaja. Hän on kilpaillut koulu-, este ja kenttäratsastuksessa. Tällä hetkellä Susanna kilpailee kouluratsastuksessa kansainvälisellä GP-tasolla hevosellaan Avemmo.

Susannan menestyksen takana on ahkera valmentautuminen useiden huippuvalmentajien mm. Kyra Kyrklund silmien alla.
Tällä hetkellä hän on mukana SRL.n senioreiden valmennuksissa Janne Berghin johdolla ja Suomen maajoukkueryhmässä Rien van der Schaftin johdolla.

Rataharjoitus on tarkoitettu kaikentasoisille ratsastajille ja toimimme samaan tapaan, kun viime vuonnakin, aamulla rakennamme yhdessä radan ja ratsastusten jälkeen radan purku myös yhdessä.

Tervetuloa !

Lisäinfoa ja ilmottautuminen info@porvoonratsutalli.fi tai 0406314825. Linkki suoraan Ratsukkoon, jossa voit ilmottautua https://porvoonratsutalli.ratsukko.com/ Löytyy hakusanalla Valmennukset