Laura Pelkonen

Laura on aloittanut ratsastuksen 6-vuotiaana ja ratsastuksen opetuksen enemmän tai vähemmän päätoimisesti vuonna 1996. Laura on valmistunut Ypäjän hevosopistolta hevosenhoitajaksi ja 2000-luvun vaihteessa ratsastuksenohjaajaksi. Lauralla on I-tason ratsastusvalmentajan oikeudet ja hän valmistuu vuoden kuluessa kouluratsastuksen lajivalmentajaksi.

Laura on työskennellyt päätoimisena ratsastuksenopettajana Porvoon lisäksi myös Seinäjoella ja Haminassa. Laura on ratsuttanut useita hevosia, entisistä suomenhevosravureista puoliverivarsoihin ja poneihin.

Laura on juniorivuosina kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa. Myöhemmin omalla hevosella kouluratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla. Nyt omaa hevosta ei ole, joten hän valmentautuu ja kilpailee säännöllisesti asiakkaiden hevosilla.

Opetuksessa Laura pyrkii positiiviseen ja turvalliseen oppimisilmapiiriin. Jokaisella on mahdollisuus oppia ja kehittyä, omien kykyjen ja tavoitteiden mukaisesti, hevosta ja sen hyvinvointia kunnioittaen.