HevonenHäst 2019

HevonenHäst 2019 järjestetään tänä vuonna kenttäratsastuksen merkeissä.

8.9.2019 PoRa järjestää kenttäratsastuksen harjoituskilpailut. Pääsemme tutustumaan lajiin, josta mm. SRL kirjoittaa…

Monipuolinen kuninkuuslaji

Kenttäratsastuksesta käytetään usein nimitystä ratsastuksen kuninkuuslaji. Kolmivaiheinen kilpailu vaatii hevoselta ja ratsastajalta luottavaista yhteistyötä, nopeutta ja kestävyyttä.

Kaikki kolme osakoetta – kouluratsastuskoe, maastokoe ja esteratsastuskoe – ratsastetaan samalla hevosella. Kokeiden keskinäinen painoarvo on sellainen, että maastokoe on selkeästi vaativampi kuin kaksi muuta koetta yhteensä.

Järjestämme nämä harjoituskilpailut niin että jokainen jota vähänkään kiinnostaa voi osallistua joko ratsastuskoulun hevosella tai omalla hevosellaan. Esteiden korkeus tulee olemaan maltillinen… Harjoittelemme yhdessä tätä hienoa lajia.

Onneksemme, Aki Karhapää ja Tuija Rosenqvist kävivät kesäkuun alussa konsultoimassa meitä…suuri kiitos. Tämän lajin yksi parhaista puolista on, hyvä yhteishenki.

Kenttäesteiden rakentaminen onkin jo päässyt vauhtiin. Etsimmekin nyt yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä jotka haluaisivat tukea tavalla tai toisella esteiden rakentamista. Suurin osa esteistä tulee olemaan siirrettäviä, joten voimme käyttää niitä myös hallissa, ulkokentillä ja Porvoon Ratsutallin hevospuistossa.

Taattua näkyvyyttä tiedossa tämän kuninkuuslajin parissa. Jos kiinnostuit otathan yhteyttä sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi , puhelimitse 040-6314825 tai tulemalla tallille, näet samalla jo valmistuneita esteitä. Päivitämme netti- ja fb sivujamme viikottain, näet miten harjoituskenttäestekilpailuiden järjestelyt etenevät.

Kuvassa, Elmo Jankari ja Duchess Désiréen (este on tässä kuvassa tooosi iso…me vielä vain ihailemme tälläisiä suorituksia).

Lisää infoa tapahtumasta Porvoon Ratsutallin FB sivuilta, https://www.facebook.com/events/2531682753532841/